een beetje meer uitleg over ons

Katia De Cock, behaalde in 1996 haar diploma van Landschaps-en tuinarchitectuur aan de Hogeschool HILTI te Melle bij Gent. Door een jaartje mee te werken op het Landschapsbureau Weinzierl te Ingolstadt (Duitsland), werd mijn kijk op tuinarchitectuur enorm gevoed. Maar omwille van persoonlijke omstandigheden, is het pas in 2012, dat ik mijn passie terug vorm heb kunnen geven door de oprichting van de HOOIBERG. Vanaf dag 1 staan mijn schouders hier ten volle onder.

Yves Van De Mosselaer, tuinaannemer, realiseert sinds 2012 al onze projecten. Door zijn grondige bouwtechnische kennis, oog voor detail en perfectie, worden al onze projecten vakkundig uitgevoerd. Uiteraard werken wij ook samen met externe partners op maat.

Waarom Hooiberg?

Klein of groot project, maakt niet uit, elk project verdient de juiste aanpak en begeleiding nodig om het tot een goed einde te brengen.
Al uw tuindromen worden verwezenlijkt mede door een constructief onderbouwd plan. Het begin van iets nieuws!
Door te werken met externe partners op maat, krijgt elk tuinonderdeel de aandacht en juiste aanpak die het verdient.

Waar zijn we goed in?

Ontwerp 95

Aanleg 78%

Constructies 82%

Advies en nazorg 72%

Onze troeven

Door ons creatief tekentalent direct te verbinden met de praktische en constructieve kant van de aanleg, kan er zeer snel ingespeeld worden op mogelijke wijzigingen of veranderingen.

  • 2D ontwerpen met professioneel tekenprogramma
  • nauwkeurig uittekenen van plannen en details
  • prijsoffertes op maat
  • deskundige externe partners voor al uw antwoorden